Zbrojite svoja sjedeća mjesta, isto tako ovaj kut na kutnim garniturama je isto sjedeće mjesto, iako vas to možda po nekad zavara.
Zbrojite svoja sjedeća mjesta, isto tako ovaj kut na kutnim garniturama je isto sjedeće mjesto, iako vas to možda po nekad zavara.
*Zbrojite svoja sjedeća mjesta, isto tako ovaj kut na kutnim garniturama je isto sjedeće mjesto, iako vas to možda po nekad zavara.

Čišćenje namještaja odvija se u vašem domu, traje vrlo krato, te pazimo da je posao obavljen maksimalno diskretno i kvalitetno u skladu s našim standardima.

Preporučujemo jednom godišnje čišćenje i osvježavanje vašeg tapeciranog namještaja kako biste se rješili prašine i nečistoča koje sa jako brzo nagomilaju tokom godine.

Čišćenje se vrši profesionalnim ekstrakcijskim strojem namjenjenim za dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja. Stroj s kojim radimo ima sustav za ispiranje koji se ubrizgava u namještaj te ponovno isisava sa svim nečistočama . Namještaj ostaje vlažan nekoliko sati nakon čišćenja.

Čišćenje namještaja odlična je prilika jer:

  • Pranje namještaja metodom ekstrakcije pridonosi boljim higijenskim uvjetima. Smanjuje se prisutnost alergena te produžujemo vijek trajanja namještaja. Pogotovo ako je Vaš namještaj stradao u nekom društvenom događaju te upio veću količinu kave ili soka, što su mrlje i prljavštine nedostupne za sredstva i usisavače trenutno prisutne dućanima. U ovim slučajevima preporučujemo Vam naše dubinsko čišćenje namještaja metodom ekstrakcije na brz i efikasan način unosi dašak osvježenja u Vaše domove.