gtd-logo

Servis za čišćenje GTD osnovan je 2006. godine s ciljem pružanja usluga u svim segmentima čišćenja i održavanja.

Naš pristup radu i povjerenje koje nudimo, čine našu tvrtku iz godine u godinu uspješnijom, što možemo zahvaliti našim djelatnicima koji naše korisnike uvijek ostavljaju zadovoljnima.

GTD servis za čišćenje pruža vrhunsku uslugu čišćenja na svim poljima. Više od 10 godina uspješnog rada i konstantnog rasta tvrtke govore o našoj profesionalnosti.

Bilo da se radi o čišćenju tepiha, namještaja, madraca, automobila, poslovnih/privatnih prostora, stubišta… Garantiramo Vam vrhunski obavljen posao! Naši djelatnici su prošli stručnu obuku za obavljanje usluga čišćenja koje nudimo. Redovito posječujemo razne sajmove u svijetu na kojima se predstavljaju najnoviji strojevi za obavljanje usluge čišćenja, te sredstva koja su prošla sva laboratorijska testiranja i uspješno lansirana na tržište.

Nažalost, većina tvrtki u našoj industriji ne ulaže u svoje obrazovanje u ovom području. Mi redovito pohađamo obrazovne tečajeve, te se učimo iz raznih stručnih knjiga i časopisa vezanih za naš rad. Na istom smo nivou sa tehnologijom i promjenama koje se redovito javljaju u našoj industriji.

Tisuće zadovoljnih klijenata na području grada Zagreba i Zagrebačke županije svjedoče o našem radu i Vaše zadovoljstvo nam je uvijek na 1. Mjestu. Zbog toga se uvijek trudimo biti korak ispred svih te naše usluge konstantno usavršavati.