servis za čišćenje GTD

Politika privatnosti

Tko smo mi?

Adresa naše web stranice je: https://serviszaciscenjegtd.hr/

Servis za čišćenje G.T.D.

vl. Gabriel Gavrić Tomić

Adresa – sjedište obrta:
Travanjska 17, 10360 Sesvete
OIB:. 28997061123
IBAN : HR1923600001101894129

Službenik za privatnost :
Gabriel Gavrić Tomić – kontakt@serviszaciscenjegtd.hr

Mediji

Predloženi tekst: Ako učitavate slike na web mjesto, trebali biste izbjegavati učitavanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Kolačići

Predloženi tekst: Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete odabrati spremanje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavljate novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i vaših izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će se spremiti u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke i samo označava ID objave članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica?

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na to web mjesto.

S kim dijelimo vaše podatke?

Ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e-poruku za ponovno postavljanje.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Vaše podatke kao kontakt informacije zadržavamo samo u našim preglednicima email poruka, do zahjetva za brisanje.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako imate račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti izvezenu datoteku osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Kamo se šalju vaši podaci?

Vaši podaci, kao kontakt adrese, telefoni, ne šalju se trećoj strani, te isključivo su vidljivi samo našim zaposlenicima u svrhu isporuke naših usluga i komunikacije oko istih sa vama.